perjantai 4. syyskuuta 2015

Miss you dora:(


Sydämmeni oli sillon niin tyhjä ja surua täynä. En näkisi enään doraa tai saisi olla sen kanssa jos sille tapahtuisi jotain. Miten se voisi pärjätä ilman minua. Minä en saanut sinä yönä unta valvoin ja mietin doraa. Aamulla kun heräsin katsoin puhelinta sinne oli tullut viesti tainalta. Katsoin viestin ja aiinä luki " dora lähtee tänään haluatko tulla hyvästelemään sen ja jos haluat saat mennä vielä sen luokse päiväksi" minulla oli pääkipeä eilisestä itkemisestä. Kävin ostamassa doralle porkana pussin ja omenan ja menin tallille. Pellolla näin doran iloisena ja hyväntuulisena. Dora raukka ei aavistanut pahaa se vain laukkaili pellolla.
                    Dora näki minut ja hirnui tervehdykseksi yritin piättää itkua sillä en tiennyt mitä sanoisin doralle. Hoidin doraa ja puhuin sille kaikkea. Harjaamisen jälkeen johon meni ainakin tunti harjasin doran niin puhtaaksi ja kiiltäväksi ja tein myös sille nutturat. Rupesin varustamaan doraa ja mietin samalla mitä voisin tehdä. Ajattelin mennä maastoon pitkälle lenkille ihanaan metsään jossa saisin olla doran kanssa rauhassa. Metsässä puhuin kaikkea doralle olimme menneet jo monta kilometria joten käännyin takaisin. Matkalla pellolle mietin tämäkö on meidän viimeinen maastomme yhdessä. Vaikka minua melkein itketti pidin itkun. Pellolla kävelin vielä doran kanssa ja lopetin ratsastuksen kiitoksella josta dora
Tykkäsi. Varusteita ottaessa kuulin kuin auto olisi tullut pellon reunaan kävin katsomassa kuka sieltä tulee. Sielä oli traikku ja tainan ja niitten auto.
                 Minun oli aika hyvästellä dora. Vein doran varusteet ja tavarat talliin josta ne vietäisi traikkuun. Taina tuli hakemaan doran tavaroita minä oli takertunut doran kaulalle ja halasin sit ja puhuin sille. Tunsin kun dora hengitti ja kuulin sen puuskuttavan sieraimista ulos lämmintä ilmaa. Dora oli selvästi jännittynyt. Vähän ajan kuluttua taina sanoo nyt on aika lähteä. Sydämmeni paukutti kahtasataa ja niin myös dorankin. Talutin doran tien varteen, koska traikkua ei voinut tuua ladon viereen sillä pelto oli  kurainen. Kävelimme doran kanssa rauhassa traileria kohti doraa jännitti entistä enemmän. Trailerin luukulla kävelytin doran traileriin dora oli hyvin jännittynyt, mutta käveli traikkuun todella nätisti. Luukku suljettiin takaapäin joten minulla oli vielä aikaa jutella doralle sillä taina jutteli samun omistajan kanssa joka oli saapunut paikalle.
Traikussa sanoin doralle näin " dora rakas sinä pääset uuten kotiin jossa sinua hoidetaan hyvin ja saat uusia heppakavereita ja tiedän että muistat minut aina" sanojen lopuksi halasin doraa jolloin minulla itku pääsi halatessa sanoin vielä " hyvästi rakas dorani jään kaipaamaan sinua" taina huuteli ja sanoi meidän pitää nyt lähtä. Minua itketti kun katsoin doraa viimeisen kerran sydämmeni oli ihan hajalla. Suljin oven ja sanoin ennen oven sulkemista hyvästi Triumfadora.♥ en pystynyt katsomaan kun traileri lähti ja mukanaan rakas dorani joten juoksin autoon ja sanoin nyt voi lähteä. Näin trailerin kaukana sitten se katosi kauvas pois.

Loppu♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti